ΦΡΟΥΤΑ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Η Red Apple, εμπνευσμένη από την εμπειρία της στις εξαγωγές φρούτων και λαχανικών, δημιούργησε ένα νέο εγχείρημα με την ονομασία Balkan Fruits. Αυτό το νέο τμήμα της εταιρείας έχει ως στόχο να παρέχει τα πιο φρέσκα φρούτα και λαχανικά σε όλα τα καταστήματα χονδρικής και λιανικής πώλησης στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Αυτή η κίνηση συνδυάζει την επιτυχημένη εμπορική δραστηριότητα της Red Apple με την ανάγκη για πιο αποτελεσματική προμήθεια φρέσκων προϊόντων στην περιοχή.

Γι’ αυτό το λόγο, η Red Apple έρχεται σε επαφή με συσκευαστήρια και παραγωγούς σε όλη τη χώρα, προμηθευόμενη κατευθείαν και άμεσα τα πιο φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο με φορτηγά ψυγεία, τα οποία ταξιδεύουν καθημερινά σε όλη τη χώρα, με σκοπό να μεταφέρουν στον γρηγορότερο δυνατό χρόνο όλα τα εμπορεύματα. Αυτή η διαδικασία εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα φτάνουν στους πελάτες με τη μέγιστη φρεσκάδα και ποιότητα, συμβάλλοντας στην επιτυχία της Balkan Fruits και εδραιώνει τη θέση της ως κύριος προμηθευτής φρούτων και λαχανικών στην εν λόγω περιοχή.

Το βασικό μέλημα της Balkan Fruits είναι να βρίσκεται πίσω από κάθε σημείο πώλησης φρούτων και λαχανικών, με απώτερο σκοπό να φτάνει στους καταναλωτές το καλύτερο ποιοτικά εμπόρευμα στην καλύτερη δυνατή τιμή. Με αυτήν την προσέγγιση, διασφαλίζει όχι μόνο την ποιότητα των προϊόντων που παρέχει, αλλά και την ανταγωνιστικότητά τους στην αγορά. Μέσω αυτής της προσπάθειας, η εταιρεία επιδιώκει να καταστεί ο προτιμώμενος προμηθευτής φρούτων και λαχανικών τόσο για τους εμπόρους όσο και για τους καταναλωτές.