ΦΡΑΟΥΛΑ

Η Red Apple τη μεγάλη εξαγωγική της δύναμη την οφείλει κατά ένα ποσοστό στην εξαγωγή της φράουλας, καθώς διακινεί στο εξωτερικό μεγάλες ποσότητες φράουλα ετησίως. Η κυριότερες χώρες εξαγωγής φράουλας της εταιρίας είναι η Ρωσία, η Ρουμανία και η Λιθουανία.

Η φράουλα είναι παγκοσμίως αγαπημένο φυτό που καλλιεργείται για το υπέροχο φρούτο της. Υπάρχουν πολλά είδη φράουλας σε αρκετές περιοχές του κόσμου. Στην Ελλάδα η καλλιέργεια της φράουλας είναι αρκετά διαδεδομένη, ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό της εγχώριας παραγωγής εξάγεται.

Η μεγαλύτερη παραγωγή φράουλας στην Ελλάδα γίνεται στην Πελοπόννησο στους νομούς Αχαΐας, Μεσσηνίας και Λακωνίας, όπου είναι και οι περιοχές από τις οποίες προμηθεύετε η εταιρία της φράουλες για τις εξαγωγές της.

Η συσκευασία γίνεται κατά τη διάρκεια της συγκομιδής λόγω της ευαίσθητης φύσης του φρούτου, και γι αυτό συνηθίζεται η καλλιέργεια τους να γίνεται όσο το δυνατόν πιο κοντά στα κέντρα γενικής εμπορίας και κατανάλωσης έτσι ώστε μόλις γίνεται η συγκομιδή τους, ναι είναι εύκολο και γρήγορο να μεταφερθούν προς πρόψυξη σε ειδικές εγκαταστάσεις που διατηρεί η εταιρία στον εκάστοτε τόπο παραγωγής με σκοπό την μεταφορά τους στο εξωτερικό.

Φρούτα & Λαχανικά

Αγορά-Πώληση- Εξαγωγή νωπών φρούτων και λαχανικών.

Φρούτα & Λαχανικά

Λεπτομερειεσ

Συσκευασμένα Τρόφιμα

Πλούσιες γεύσεις και αρώματα απο τηνΕλλάδα και την Ανατολή.

Συσκευασμένα Τρόφιμα

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ