ΠΙΠΕΡΑΚΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η Red Apple, μετά από χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας με εταιρείες επεξεργασίας συσκευασίας και τυποποίησης νωπών λαχανικών, προμηθεύοντάς τις με νωπές μπάμιες, ανέλαβε και την περισυλλογή μακεδονικών πιπεριών από τον νομό της Ροδόπης. Έτσι, τα τελευταία χρόνια, κατάφερε να προμηθεύει με περίπου 1000 τόνους μακεδονικές πιπεριές ετησίως με επιτυχία. Αυτή η επιτυχημένη επέκταση του φάσματος των προϊόντων της Red Apple αποτελεί ακόμα μία απόδειξη της δυναμικής της εταιρείας και της ικανότητάς της να προσαρμόζεται στις ανάγκες της αγοράς.

Στο Νομό Ροδόπης, οι εκτάσεις που καλλιεργούνται με μακεδονικές πιπεριές έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια και ανέρχονται περίπου σε 500 στρέμματα. Αυτή η καλλιέργεια έχει τη δυνατότητα να παράγει μεγάλες ποσότητες καρπού από μικρές εκτάσεις.

Η Red Apple συνεργάζεται με πάνω από 150 πιστοποιημένους παραγωγούς μακεδονικών πιπεριών στην περιοχή, ενώ οι γεωπόνοι που συνεργάζονται με την εταιρία παρέχουν συμβουλές για την καλλιέργεια και τη συγκομιδή με αυστηρό έλεγχο φυτοπροστασίας.

Η εταιρεία διαθέτει ένα μεγάλο αριθμό φορτηγών ψυγείων για την καθημερινή συλλογή της παραγωγής από τους παραγωγούς και τη μεταφορά της στις εγκαταστάσεις της, όπου συγκεντρώνεται και μεταφέρεται για επεξεργασία σε εξειδικευμένες εταιρίες.