ΜΠΑΜΙΑ

Η Red Apple είναι ένας βασικός συνδετικός κρίκος των παραγώγων της Ροδόπης και των βιομηχανιών που ασχολούνται με την επεξεργασία και την κατάψυξη λαχανικών, σε Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς τις προμηθεύει με περίπου 900 τόνους μπάμιας το χρόνο.

Στο Νομό Ροδόπης οι εκτάσεις που καλλιεργούνται με μπάμιες κάθε χρόνο είναι περίπου 1000 στρέμματα. Η μπάμια είναι μια καλλιέργεια η όποια από μικρό αριθμό στρεμμάτων μπορεί να έχει μεγάλη απόδοση σε καρπό, παρόλο που είναι απαιτητική. Το φυτό μπάμια είναι ευαίσθητο στις χαμηλές θερμοκρασίες και απαιτεί τόσο για τη βλάστηση των σπόρων, όσο και για την ανάπτυξή της, θερμό περιβάλλον.

Η Red Apple συνεργάζεται με πάνω από 150 πιστοποιημένους παραγωγούς μπάμιας στον νομό της Ροδόπης. Οι γεωπόνοι που συνεργάζονται με την εταιρία συμβουλεύουν τους παραγωγούς για τον ψεκασμό, την άρδευση και τη συγκομιδή της, και κάνουνε κάθε απαραίτητο έλεγχο για να είμαστε σίγουροι ότι κατά τη συγκομιδή τους κάθε φυτοπροστατευτικό μέσο έχει αποβληθεί πλήρως. Οι πράσινοι καρποί συγκομίζονται από τους παραγωγούς στο στάδιο των 3-6 cm, πριν γίνουν ινώδεις και οι σπόροι αναπτυχθούν πλήρως. Οι καρποί που προορίζονται για επεξεργασία πρέπει να έχουν μέγεθος μικρότερο ή ίσο με 9cm.

Η Red Apple έχει αναλάβει την καθημερινή συλλογή της ημερήσιας παράγωγης καρπού από τους παραγωγούς σε πολλές περιοχές της Ροδόπης.

Είναι εξοπλισμένη με έναν μεγάλο αριθμό από φορτηγά ψυγεία, τα οποία παραλαμβάνουν την ίδια μέρα της συλλογής την παραγωγή, και την μεταφέρουν στις ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις της, όπου εκεί αυθημερόν αφού συγκεντρωθεί η παραγωγή από όλες της περιοχές γίνεται φορτίο και μεταφέρεται με φορτηγά ψυγεία στους 5-7 C°,στις εταιρίες η οποίες είναι εξειδικευμένες στην επεξεργασία της μπάμιας η οποία περιλαμβάνει επεξεργασία κονσερβοποίηση και κατάψυξη.

Φρούτα & Λαχανικά

Αγορά-Πώληση- Εξαγωγή νωπών φρούτων και λαχανικών.

Φρούτα & Λαχανικά

Λεπτομερειεσ

Συσκευασμένα Τρόφιμα

Πλούσιες γεύσεις και αρώματα απο τηνΕλλάδα και την Ανατολή.

Συσκευασμένα Τρόφιμα

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ